NYHEDER

 

Jeg og mit firma Papillondesign er stadigf i fuld gang med at etablerer sy atelier i min privatbolig.

Salg af Papillondesign Kollektion og Papillondesign Home sker på wepshoppen, som er ved blive opdateret. Så der kan købes julegaver til dig og familien.

 

Følg med her på siden og på instagram og facebook.

 

 

NYHEDSMAIL

Ønsker du nyhedsmail fra Papillondesign & Syatelier, så send din mailadresse og navn her: Send Nyhedsmail .

Du giver hermed dit samtykke til at modtage nyhedsmail fra Papillondesign om nye designs og om nye arrangementer, som kunne have din interesse.

Nyhedsmailen kommer fra 4 - 10 x om året.

Din mailadresse og dit navn bliver kun brugt til at sende mail tilbage til dig.

Oplysningerne bliver opbevaret sikkert og ikke videre givet til andre. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger, der ligger.

Og du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen. Og dine oplysninger vil blive slettet.

 

_____________________________________________________

 

Papillondesign & syatelier persondata politik.

 

Hvis du har accepteret at modtage Papillondesign nyhedsmail, som indeholder nyt om design og salg og arrangementer, har du oplyst følgende oplysninger : e-mail adresse og navn, for at kunne modtage disse mails. Dine oplysninger videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsmailen og dine oplysninger bliver slettet. Nyhedsmails distibueres af Mail Chimp.

 

Når du handler på Papillondesign´s webshop: shop.papillondesign.dk

Har vi brug for følgende oplysninger, for at du kan indgå et køb fra webshoppen, shop.papillondesign.dk :

Navn, adresse, telefonnummer, samt e-mail adresse. Og et password, det er lovbefalet.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og for at kunne komme i kontakt med dig, hvis noget skulle gå galt.

Personoplysningerne registreres hos Papillondesign & syatelier og opbevares i max 2 år pga reklamationsfristen.

Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Oplysninger afgivet til shop.papillondesign.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi gør ikke brug af din e-mail adresse til nyhedsmail, med mindre du selv har valgt det.

 

Ejeren af Papillondesign & syatelier, Anette Buch, er den ansvarligeperson, der ene og alene har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Alle oplysninger bliver opbevaret sikkert.

Den eneste  dataansvarlige på Papillondesign & syatelier er ejer Anette Buch.

Som registreret hos Papillondesign & syatelier har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Og at få dem udleveret og slettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Papillondesign & syatelier via e-mail anette@papillondesign.dk