OM FIRMAET Papillondesign® & syatelier

 

Papillondesign ligger på Gråbrødretorv 5, kl. med butik og syatelier i lokalerne.

Lige midt i hjertet af København, på en af byens ældste og fineste pladser.

 

I butikken kan du købe individuelle kollektion i mærket Papillondesign® samt Papillondesign Home, som er ting til hjemmet.

 

Jeg fremstiller alle Papillondesigns produkter her i værkstedet. Jeg bruger gode materialer som bomuld, uld, hør, silke og lignende. Og sjældent bliver der f.eks fremstillet to helt ens kjoler. Så du får noget unikt og specielt, som er syet helt individuelt.

Du kan også vælge at få syet efter mål efter dit eget ønske om design.

 

Desuden forhandler jeg smykker fra Ice Design by Thora H og PIA ANDERSEN SMYKKER, samt firkantet stearinlys med tilhørende stager fra Amabiente i Østrig.

 

Papillondesign

Papillondesign & syatelier, er et enkeltmandsfirma, der ejes og er opstartet i september 2007 af mig, Anette Buch.

Efter i mange år havde haft atelier i min private bolig, åbnede jeg butik og atelier d.15. marts 2013 på Gråbrødretorv 5.

 

Jeg er uddannet tilskærer og designer fra Københavns Tilskærer Akademi tilbage i 1980 og har arbejdet med tilskæring og design siden på forskellig niveauer. Desuden er jeg uddannet voksenunderviser, samt fritids- og ungdomsklubpædagog med 18 års erfaring, både som souschef og leder af sy værksteder. Jeg har arbejdet som kostumier mm. for semiproffessionel teater og blandt andet syet kostumer til dansestudiet Move.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min butik, hvor du kan tage dig god tid til vælge blandt de unikke designs og få en snak.

Det er min definition på Slow Fashion.

 

Du kan dog også vælge at sidde derhjemme sofaen og klikke ind på min nye webshop, som er åbent døgnet rundt.

 

 

Om ordet papillon:

Bruges som en betegnelse, der benævner fine, tætte og bløde varer i kategorien lærredsvævet popeline indenfor vævning. Papillon af natursilke var en af de mest ekslusive stoffer i kvalitet og udseende. 

Papillon betyder også sommerfugl på fransk.

 

 

Illustrationer og billeder.

Alle Papillondesign & syateliers billeder på de forskellige sider er fotograferet af Torben Buch og Anette Buch, med mindre andet er angivet.

Alle billeder på denne hjemmeside tilhører Papillondesign & syatelier v/ Anette Buch

 

Send en mail med hvad du har på hjertet, både ris og ros, ved at klikke på dette link: webmaster@papillondesign.dk