Papillondesign® & syatelier

 

Papillondesign ligger på Gråbrødretorv 5, kld. med butik og syatelier i lokalerne.

Lige midt i hjertet af København, på en af byens ældste og fineste pladser.

Her i atelier fremstiller jeg alle Papillondesigns produkter. Jeg bruger gode materialer som bomuld, uld, hør, silke og lignende. Og der bliver sjældent bliver der fremstillet to helt ens modeller. Så du får noget helt unikt og specielt, som er syet helt individuelt.

Du kan vælge at få syet designs fra Kollektion efter mål og farveønske

Du kan også få syet en festkjole eller lign. efter mål og dit eget ønske om design.

Du kan købe min unikke tøj kollektion i mærket Papillondesign® samt Papillondesign Home, som er tilbehør til hjemmet i butikken eller på webshoppen.

Desuden forhandler jeg smykker fra Ice Design by Thora H og PIA ANDERSEN SMYKKER, samt firkantet stearinlys med tilhørende stager fra Amabiente i Østrig.

 

Papillondesign

Papillondesign & syatelier, er et enkeltmandsfirma, der ejes og er opstartet med cvr nr. i september 2007 af mig, Anette Buch.

Efter i mange år havde haft atelier i min private bolig, åbnede jeg butik og atelier d.15. marts 2013 på Gråbrødretorv 5.

 

Jeg er uddannet tilskærer og designer fra Københavns Tilskærer Akademi tilbage i 1980 og har arbejdet med tilskæring og design siden på forskellig niveauer. Desuden er jeg uddannet voksenunderviser, samt fritids- og ungdomsklubpædagog med 18 års erfaring, både som souschef og leder af sy værksteder. Jeg har arbejdet som kostumier mm. for semiproffessionel teater og blandt andet syet kostumer til dansestudiet Move.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min butik, hvor du kan tage dig god tid til vælge blandt de unikke designs, og få en snak.

Det er min definition på Slow Fashion.

 

Du kan dog også vælge at sidde derhjemme sofaen og klikke ind på min webshop, som er åbent døgnet rundt.

 

 

Om ordet papillon:

Bruges som en betegnelse, der benævner fine, tætte og bløde varer i kategorien lærredsvævet popeline indenfor vævning. Papillon af natursilke var en af de mest ekslusive stoffer i kvalitet og udseende. 

Papillon betyder også sommerfugl på fransk.

 

 

Illustrationer og billeder.

Alle Papillondesign & syateliers billeder på de forskellige sider er fotograferet af Torben Buch og Anette Buch, med mindre andet er angivet.

Alle billeder på denne hjemmeside tilhører Papillondesign & syatelier v/ Anette Buch

 

Send en mail med hvad du har på hjertet, både ris og ros, ved at klikke på dette link: webmaster@papillondesign.dk