PERSONDATA POLITIK

 

Ejeren af Papillondesign & syatelier, Anette Buch, er den ansvarlige person, der ene og alene har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Alle oplysninger bliver opbevaret sikkert, med de diverse sikkerhedsprogrammer indover.

Den eneste  dataansvarlige på Papillondesign & syatelier er ejer Anette Buch.

Som registreret hos Papillondesign & syatelier har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Og at få dem udleveret og slettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Papillondesign & syatelier via e-mail anette@papillondesign.dk 

 

Når du har accepteret at modtage Papillondesign nyhedsmail:

som indeholder nyt om design og salg og arrangementer, har du oplyst følgende oplysninger : e-mail adresse og navn, for at kunne modtage disse mails. Dine oplysninger videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsmailen og få dine oplysninger slettet. Nyhedsmails distibueres af MailChimp.

Vi gør ikke brug af din e-mail adresse til nyhedsmail, med mindre du selv har valgt det.

 

HANDELSBETINGELSER

 

Når du handler på Papillondesign´s webshop: shop.papillondesign.dk:

Se under handelsbetingelserne på webshoppen.

 

Når du køber direkte hos Papillondesign, på udstilling eller i butik.

Når du har købt en varer direkte hos Papillondesign´s syatlier eller på en udstilling, og dermed set og evt. prøvet varen, har du 8 dages retur ret. Du kan bytte til anden varer eller få pengene tilbage. Hvis varen er nedsat, på udsalg eller tilbud, byttes varen ikke og tages ikke retur og pengene gives ikke tilbage.

Hvis varen er købt i en butik, er det butikkens bytteregler, der gælder.