NYHEDER

 

Øregaardsparken d.1.september 2019

Skind fra møbelstof prøver til Clutches

Tryk rammer til tryk på hørstof til kaffehætter

 

Jeg deltager på Høstmarkedet i Øregaardsparken søndag d.1. september. Jeg glæder mig til byde gamle som nye kunder velkommen på min stand. Som jeg har sammen med Thora H fra ICE Design.

Jeg har de fleste af mine designs med, og mange af dem har jeg nedsat til høstpriser denne søndag, dvs du sparer 20 til 50 %. Se designs på webshoppen. De er ikke nedsat på shoppen.

 

Ellers arbejder jeg på højtryk for at få nogle af de nye varer med. Blandt andet kjoler syet i nogle flotte trykte stoffer af Verner Panton. Og jeg selv har trykt på nogle lækre hørstykker, som skal blive til kaffehætter mm.

 

Jeg har stadig mange projekter og designs i støbeskeen. Bla. børnetøj til de mindste, der hedder Chenille design. Chenille betyder sommerfugl larve på fransk.

 

 

NYHEDSMAIL

 

Ønsker du nyheder i form af en nyhedsmail fra Papillondesign & Syatelier, så send din mailadresse og navn her: Send gerne Nyhedsmail

 

Du giver hermed dit samtykke til at modtage nyhedsmail fra Papillondesign om nye designs og om nye arrangementer, som kunne have din interesse.

Nyhedsmailen kommer fra 4 - 10 x om året.

 

Din mailadresse og dit navn bliver kun brugt til at sende mail tilbage til dig.

Oplysningerne bliver opbevaret sikkert og ikke videre givet eller delt videre til andre. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger, der ligger.

Og du kan til enhver tid afmelde nyhedsmailen. Og alle dine oplysninger vil blive slettet.

 

Se mere under Papillondesign persondatapolitik.