Papillondesign

Papillondesign

Papillondesign er et designmærke, der for alvor så dagens lys tilbage i 2003. Og som er op startet af mig, Anette Buch. Firmaet blev CVR registeret i 2007.  

 Papillon betyder som bekendt sommerfugl på fransk, og denne lille "fugl" er symbolet for mig, på at være visionær og flyve frit i tankerne. Den har altid fulgt mig. 

Jeg er uddannet tilskærer og designer fra Københavns Tilskærer Akademi mm., men ynder at kalde mig selv, beklædnings kunstner, hvilket giver sig udslag i mit design. 
I mit atelier skaber jeg smukke designs med gode detaljer og farver, der kan få dig til at føle en glæde og et velbehag enten ved at bære en af de fine kjoler, ved at bruge en af de smarte clutches eller kigge på en flot kaffehætte. Mit syatelier ligger i Brønshøj og her det stort altid ligget, bortset fra en afstikker til Gråbrødretorv i 5 år med butik og atelier.

Inspirationen får jeg fra naturen, fra andre mennesker, ja alle vegne fra. Det giver mig utallige idéer, som jeg prøver at få skabt i mine designs. Jeg har en meget stor og bred erfaring i det at designe, sy og tilskære beklædning og tekstiler på alle mulige kreative måder inden for mange spændende områder. Jeg har beskæftiget mig med dette fagområdet på det professionelle plan i mere end 40 år. 


Jeg tager et stort hensyn til, at det er gode og ordentlige produceret metervarer og materialer jeg bruger. Indimellem anvender jeg stof, der har været brugt til gardinprøver, der er i nogle flotte print, som må bruges til jakker, eller prøver på møbelstof, der er super til f.eks. at sy clutches af. 

Ja alle rester bliver ofte anvendt til patchwork tørklæder etc. og børnetøj i Chenilledesign produktionen. Næsten alt kan bruges. 

 Det er klart en bæredygtigt.