HVEM ER JEG

Papillondesign

Jeg , Anette Buch, er ejer af og har opstartet Papillondesign & syatelier tilbage i 2002.  Og det blev cvr. registeret i 2007. Papillon betyder sommerfugl på fransk, og denne lille "fugl" er symbolet for mig, på at være visionær og flyve frit i tankerne. Den har altid fulgt mig. 

Mit syatelier ligger i Brønshøj og her det stort altid ligget, bortset fra en afstikker til Gråbrødretorv i 5 år med butik og atelier. Jeg skaber smukke designs med gode detaljer og farver. Der kan få dig til at føle en glæde og et velbehag enten ved at bære en af de fine kjoler, ved at bruge en af de smarte clutches eller kigge på en flot kaffehætte.

Inspirationen får jeg fra naturen, fra andre mennesker, ja alle vegne fra. Det giver mig utallige idéer, som jeg får skabt i mine designs. Ligeledes er en stor inspirationskilde min dejlige familie med min mand og to voksne døtre og deres familier. De er mine skrappe og konstruktive kritikere. Jeg er uddannet tilskærer og designer fra Københavns Tilskærer Akademi mm., men ynder at kalde mig selv, tøj kunstner, hvilket giver sig udslag i mit design. Dette fagområde har jeg beskæftiget mig med på det professionelle plan i mere end 40 år. Det har givet mig en meget stor og bred erfaring i det at designe, sy og tilskære beklædning og tekstiler på alle mulige kreative måder inden for mange spændende områder.  

Jeg tager et stort hensyn til, at det er gode og ordentlige produceret metervarer og materialer jeg bruger. Indimellem anvender jeg stof, der har været brugt til gardinprøver, der er i nogle flotte print, som må bruges til jakker, eller prøver på møbelstof, der er super til f.eks. at sy clutches af. Ja alle rester bliver ofte anvendt til patchwork tørklæder etc. og børnetøj i Chenilledesign produktionen. Næsten alt kan bruges. 

 Det er klart bæredygtigt Slow Fashion. Direkte fra syatelieret til dig.

Chenilledesign

Chenilledesign er mit børnetøjsmærke med tøj til småbørn fra 1 til 7 år. Navnet Chenille betyder sommerfuglelarve på fransk. Deraf navnet. Planerne til børnetøjet blev grundlagt for over 10 år siden, men så for alvor dagens lys i 2017. Og snart lancerer vi en webshop med børnetøj og andet tilbehør. 

Jeg har ofte rester af stof tilbage fra produktionen af kjoler o.lign. og så køber jeg ind imellem noget tøj fra usolgte kollektioner, som ligeledes kan få nyt "liv". I sy atelieret i Brønshøj bliver småbørnstøjet designet og fremstillet, en lille produktion, men også ekstra lækkert børnetøj. Det er sjovt og inspirerende at designe og sy søde og flotte kjoler og andet til børn. Tøjet kan holde til lidt af hvert og kan vaskes i vaskemaskinen. Derfor er det gode materialer.

Til sommer bliver der lanceret en webshop, så det muligt at sidde derhjemme og købe Chenilledesign tøj og tilbehør.