Papillondesign® & syatelier

 

Om firmaet Papillondesign & syatelier

Papillondesign & syatelier, er et enkeltmandsfirma, der ejes og er opstartet med cvr nr. i september 2007 af mig, Anette Buch.

Jeg har mit atelier i min private bolig, efter jeg har haft butik og atelier på Gråbrødretorv 5 siden marts 2013. Inden da havde jeg også atelier hjemme siden 2003.

 

 

Mit design

Min unikke tøj kollektion i mærket Papillondesign, består af tøj til fest og hverdag til året rundt, samt accessories.

Papillondesign Home er lækre tekstilprodukter og pynteting til hjemmet.

I mit design lægger jeg stor vægt på at bruge gode materialer som bomuld, uld, hør, silke og lignende, som er ordentligt forarbejdet. Desuden bliver stort alle rester brugt, samt metervarer og skind, som har været kollektionsprøver til gardiner og møbelstoffer.

Der bliver sjældent fremstillet to helt ens modeller. Så du får noget helt unikt og specielt, som er syet helt individuelt.

Alle produkterne kan købes på Papillondesign Webshop og på udstillinger.

 

 

Min baggrund:

Jeg er uddannet tilskærer og designer fra Københavns Tilskærer Akademi tilbage i 1980 og har arbejdet med tilskæring og design siden på forskellig niveauer. J

Desuden er jeg uddannet voksenunderviser og underviser på sykurser hos KP Tekstilformidleruddannelsen om aftenen

Jeg er ligeledes uddannet fritids- og ungdomsklubpædagog med 18 års erfaring, både som souschef og leder af klubsyværksteder.

Jeg har arbejdet som kostumier mm. for semiproffessionel teater og blandt andet syet kostumer til dansestudiet Move.

 

 

Om ordet papillon:

Bruges som en betegnelse, der benævner fine, tætte og bløde varer i kategorien lærredsvævet popeline indenfor vævning. Papillon af natursilke var en af de mest ekslusive stoffer i kvalitet og udseende. 

Papillon betyder også sommerfugl på fransk.

 

Og hvorfor navnet Papillon:

Sommerfuglen har altid haft en speciel plads hos mig fra jeg var barn og for mig betyder den at flyve frit rundt, tænke frit, være kreativ og visionær. Derfor Papillondesign.

 

 

Illustrationer og billeder.

Alle Papillondesign & syateliers billeder på de forskellige sider er fotograferet af Torben Buch og Anette Buch, med mindre andet er angivet.

Alle billeder på denne hjemmeside tilhører Papillondesign & syatelier v/ Anette Buch

 

Send en mail med hvad du har på hjertet, både ris og ros, ved at klikke på dette link: webmaster@papillondesign.dk