Om Papillondesign® & syatelier

 

Mit eget digt om papillondesign.

 

" Jeg skaber smukke kreationer til dig,

så du kan føle velvære og glæde,

vise din unikke side og skille dig ud fra mængden,

i en verden, der har brug for farver.

 

Som en sommerfugl, der spreder sine vinger ud

og flyver frit fra blomst til blomst ''.

 

 Mit Design:

Min inspiration får jeg fra alt, der er omkring mig, mennesker, billeder, naturen. Idéer har jeg masser af. Jeg holder af at bruge farver. Jeg er præget af at være vokset op i et hjem med farver og godt kendskab til smukt design, et hjem, hvor der på et tidspunkt var en stue, der havde violette vægge og loft, violet gulvtæppe, violet betrukket sofa og en anden stue, der var aubergine farvet fra gulv til loft, mit eget værelse var rødt og mine brødres var blåt og gult. Jeg lærte noget om farver og design fra jeg var helt lille.

Jeg fremstiller individuelt tøj og accessories, der kan bruges til fest og hverdag, til året rundt med et tvist af gode detaljer og farver. Jeg bruger gode metervarer, der er fremstillet ordentligt.

Ligeledes fremstiller jeg flot tilbehørs tekstil, til boligen, som blandt andet bliver syet i lækkert genbrugs stof fra stofprøver.

På det seneste er en lille gul larve, CHENILLE design, ved at finde vej frem. Den har dog puslet i mange år. Det er børnetøj, som jeg har støbeskeen og gerne skulle dagens lys her i 2019.

 

 

 Ordet Papillon:

Jeg har kaldt mit firma Papillondesign, idet sommerfuglen altid har haft symbolsk betydning for mig, som en "fugl", der flyver frit, drømmer og er visionær.

Papillon betyder, som bekendt sommerfugl på fransk. Chenille betyder sommerfugl larve

Ligeledes er Papillon en betegnelse, der benævner fine, tætte og bløde varer i kategorien lærredsvævet popeline indenfor vævning. Papillon af natursilke var en af de mest ekslusive stoffer i kvalitet og udseende. 

 

 

 Om firmaet Papillondesign & syatelier:

Jeg arbejder i mit atelier i min private bolig i Brønshøj, København. 

Papillondesign & syatelier, er et registreret enkeltmandsfirma, som jeg, Anette Buch, ejer og opstartede i september 2007 .

Du kan se og købe Papillondesign Tøj og Accessories og Papillondesign Bolig, samt andre ting, som jeg forhandler, på webshoppen og på udstillinger.

 

 

 Min baggrund:

Jeg er uddannet tilskærer og designer fra Københavns Tilskærer Akademi tilbage i 1980 og jeg har siden arbejdet med tilskæring og design siden på mange forskellig niveauer. Jeg har blandt andet tidligere har arbejdet som kostumier mm. for semiproffessionel teater og syet kostumer til dansestudiet Move.

Jeg uddannede mig også til voksenunderviser og og de sidste 10 år har jeg undervist om aftenen i sykurser hos KP Tekstilformidleruddannelsen, Campus Carlsberg. Og gennem min uddannelse som fritids- og ungdomsklub pædagog, har jeg bla. lært mange børn og unge at sy, når jeg ikke lige passede arbejdet, som souschef og afdelingsleder i klubben. Man kan læse mere under Refferencer.

 

 

 Illustrationer og billeder.

Alle Papillondesign & syateliers billeder på de forskellige sider er fotograferet af Torben Buch og Anette Buch, med mindre andet er angivet.

Alle billeder på denne hjemmeside tilhører Papillondesign & syatelier v/ Anette Buch

Send en mail med hvad du har på hjertet, både ris og ros, ved at klikke på dette link: webmaster@papillondesign.dk